Barsac Wine Bar Göteborg
Meny
Vår meny växlar med årstiderna och fokuserar alltid på rätter som matchar våra viner. Klassiska rätter till klassiska viner i en avslappnad bistromiljö där alla är välkomna att slinka in.

Förrätter
- Ceviche med torsk, lax, räkor, mango, gurka, granatäpple, koriander & limedressing 195:-
- Carpaccio på nötinnanlår med tryffelmajonnäs, sultanrussin, pistagenötter & jordärtskockchips 195:-
- Getost-och potatiskrokett med rödbetskräm, honungsrostade rödbetor och valnötter 135:-
- Lantpaté med grillat surdegsbröd, cornichoner & lökchutney 165:-
- Ankleverterrine med grillat surdegsbröd & fruktkompott 225:-
Huvudrätter
- Torskrygg med brynt smör, räkor, riven pepparrot och kokt potatis 295:-
- Lammfilé med timjansås, haircots verts och jordärtskocka – och potatiskaka 275:-
- Ruben Sandwich med rimmad oxbringa, cheddar, surkål, Dijonmajonnäs & cornichoner 225:-
- Vegetariska kåldolmar med blomkålskräm och friterad grönkål 225:-

Efterrätter
- Creme Brulée 115:-
- Chokladmousse med vanlijkokta körsbär och saltrostad mandel 105:-
- Chokladtryffel 45:-
- Sorbet 45:-
Snacks
- Surdegsbröd med olivolja 45:-
- Jordnötter 55:-
- Tryffelchips 60:-
- Oliver 65:-
- Sardeller/Makrill med citron och rostat bröd 135:-
Ostar
- En bit ost och surdegsknäcke 85:-
- Osttallrik med tre ostar och surdegsknäcke 195:-
- Epoisses A.O.P
- Brillat Savarin
- Comté
Charkuterier
- En sorts chark 95:-
- Charktallrik med tre sorters chark 195:-
- Coppa di Parma
- Parmaskinka 24 månader
- Tryffelsalami
