Barsac Wine Bar Göteborg

Meny

Vår meny växlar med årstiderna och fokuserar alltid på rätter som matchar våra viner. Klassiska rätter till klassiska viner i en avslappnad bistromiljö där alla är välkomna att slinka in.

Förrätter

  • Ceviche med torsk, lax, räkor, mango, gurka, granatäpple, koriander & limedressing 195:-
  • Carpaccio på nötinnanlår med tryffelmajonnäs, sultanrussin, pistagenötter & jordärtskockchips 195:-
  • Getost-och potatiskrokett med rödbetskräm, honungsrostade rödbetor och valnötter 135:-
  • Lantpaté med grillat surdegsbröd, cornichoner & lökchutney 165:-
  • Ankleverterrine med grillat surdegsbröd & fruktkompott 225:-

Huvudrätter

  • Torskrygg med brynt smör, räkor, riven pepparrot och kokt potatis 295:-
  • Lammfilé med timjansås, haircots verts och jordärtskocka – och potatiskaka  275:-
  • Ruben Sandwich med rimmad oxbringa, cheddar, surkål, Dijonmajonnäs & cornichoner 225:-
  • Vegetariska kåldolmar med blomkålskräm och friterad grönkål 225:-

Efterrätter

  • Creme Brulée 115:-
  • Chokladmousse med vanlijkokta körsbär och saltrostad mandel 105:-
  • Chokladtryffel 45:-
  • Sorbet 45:-

Snacks

  • Surdegsbröd med olivolja 45:-
  • Jordnötter 55:-
  • Tryffelchips 60:-
  • Oliver 65:-
  • Sardeller/Makrill med citron och rostat bröd 135:-

Ostar

  • En bit ost och surdegsknäcke 85:-
  • Osttallrik med tre ostar och surdegsknäcke 195:-
  • Epoisses A.O.P
  • Brillat Savarin
  • Comté

Charkuterier

  • En sorts chark 95:-
  • Charktallrik med tre sorters chark 195:-
  • Coppa di Parma
  • Parmaskinka 24 månader
  • Tryffelsalami